Gedeelte Logboeken

In het gedeelte Logboeken kunt u de Logboekvermeldingen van de objecten in het systeem bekijken, evenals de bijbehorende acties. Als u objecten aan het logboek wilt toevoegen of eruit wilt verwijderen, klikt u op het gedeelte Logboeken en bewerkt u het venster Onderdelen om te loggen.

U kunt naar specifieke informatie zoeken door ten minste 3 tekens te typen in , het zoekveld in de balk van het tabblad.

Als u de bij Logboekvermeldingen weergegeven gefilterde gegevens in CSV-indeling wilt exporteren, klikt u op de knop Exporteren.

De logboekvermeldingen kunnen op basis van de volgende kolommen worden gesorteerd:

Tijdstempel
De exacte datum en tijd waarop een actie is uitgevoerd op een object in het logboek.
Gebeurtenistype
Het type actie dat op objecten is uitgevoerd, zoals Aangemaakt, Eigenschap gewijzigd, Impositie toegepast enzovoort.
Onderdeel
Het type object in het logboek.
Bericht
De vorige en huidige status van het object in het logboek, en wijzigingen die in de objecteigenschappen zijn aangebracht.
Uitgegeven door
De gebruiker die de actie op het object uitvoert. Als de actie niet door een gebruiker wordt uitgevoerd, gebruikt het systeem de term Systeem.

Als u de objectdetails in het gedeelte Logboeken wilt weergeven, klikt u op een object uit de lijst en vervolgens op de knop voor het samen- of uitvouwen van het venster Details.

Als u weergavefilters wilt aanmaken voor het gedeelte Logboekvermeldingen, klikt u op het gedeelte Logboeken en selecteert u in het venster Filter de actietypes voor de volgende objecten: Taken, Bestellingen, Batches, Filters, Invoer, Uitvoer, Gebruikers en Waarschuwingstriggers.

Om de wijzigingen in het venster Filters op te slaan, klikt u op de knop Toepassen. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven nadat de filter is aangemaakt. Om de wijzigingen te negeren, klikt u op de knop Wissen.