Venster Dashboard

In dit gedeelte wordt het uitgebreide dashboardvenster beschreven.

Om het uitgebreide dashboardvenster te openen, klikt u op , de knop Dashboard uitvouwen in de Voettekst dashboard.

Klik in de linkerbovenhoek op , de lijst voor grafieken, en selecteer Grafiek webshopvolume.

Het systeem geeft de Grafiek webshopvolume weer in het uitgebreide dashboardvenster. Klik in de tweede lijst op en selecteer of u de grafiekgegevens voor taken of impressies wilt weergeven. Iedere balk in de grafiek geeft het aantal taken of impressies weer die op een bepaalde dag van de week geleverd moeten worden. Het aantal taken/impressies dat te laat is, wordt in de eerste balk links weergegeven. Het aantal taken/impressies zonder een vervaldatum wordt weergegeven in een aparte balk aan de rechterkant.

Het systeem begint met de huidige dag en geeft in totaal zeven dagen weer in de Grafiek webshopvolume. U kunt per week door de grafiek navigeren. Klik op , de knop Volgende, om de informatie voor de volgende week weer te geven, en klik op , de knop Vorige, om terug te gaan naar de vorige week. U kunt niet navigeren naar een datum die voor de huidige datum ligt.

Klik op , de knop voor de datumselectie, om de begindag voor de grafiek op het dashboard te selecteren. U kunt de huidige dag, of een willekeurige dag op de kalender, selecteren. Klik op Datumbereik: {0} en selecteer een tijdskader van een of twee weken in de lijst. Het formaat van de grafiek wordt aangepast op basis van de geselecteerde tijdsinstellingen.

De informatie wordt in de volgende situaties automatisch vernieuwd:

• Als u het uitgebreide dashboardvenster opent.
  • Als u inlogt bij TotalFlow BatchBuilder.
  • Als u de verfijningen bewerkt.

U kunt de gegevens die in de grafiek Grafiek webshopvolume, het tijdstempel en de informatie in de voettekstgrafiek handmatig vernieuwen door te klikken op , de knop Vernieuwen.

U kunt een bestand downloaden met alle in de grafiek Webshopvolume weergegeven taakinformatie door op Download.csv te klikken.

Het systeem geeft de datum en tijd weer van de laatste update van de grafiekinformatie.

Het systeem geeft een lijst met taakstatussen aan de rechterzijde van het uitgebreide dashboardvenster weer. Het selectievakje toont of verbergt de bijbehorende aangepaste status in de grafiek. In het gekleurde vierkant wordt de kleur weergegeven die aan de aangepaste status is gekoppeld. U kunt op het gekleurde vierkant klikken om de kleurenkiezer weer te geven en een nieuwe kleur te selecteren voor de taakstatus in de grafiek.

Als u met de muis over een standaardbalk beweegt in de Grafiek webshopvolume, geeft het systeem de gedetailleerde volumegegevens voor de geselecteerde dag, het aantal samengevoegde en niet-samengevoegde taken en het aantal taken met de status Bezig met wachten op bestand, Vastgehouden en Aangepaste statussen weer.

Klik op Taken bekijken om het dialoogvenster Takenlijst te openen en alle taken te bekijken die op de geselecteerde datum voltooid moeten zijn. Klik met de rechtermuisknop op een taak als u de details van de taak wilt weergeven. Alle wijzigingen van de taakstatus of taakeigenschappen worden weergegeven in het uitgebreide dashboardvenster.

De kolommen in de lijst zijn alle kenmerken van bestaande taken. U kunt een bestand downloaden met alle weergegeven taakinformatie door op Download.csv te klikken. Om het dialoogvenster Takenlijst te sluiten, klikt u op Sluiten.

Om het uitgebreide dashboardvenster te sluiten, klikt u op , de knop Dashboardvoettekst verbergen in de rechterbovenhoek.