Componenten van TotalFlow BatchBuilder

Het TotalFlow BatchBuilder-product bestaat uit deze componenten:

TotalFlow BatchBuilder-server
De TotalFlow BatchBuilder-server beheert alle activiteiten gerelateerd aan taken, bestellingen en batches. De TotalFlow BatchBuilder-server wordt geïnstalleerd op een computer met het ondersteunde Windows-besturingssysteem.
Gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder
De gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder is een op een online interface die u de mogelijkheid geeft om het systeem en alle taakbewerkingen te beheren. Gebruikers hebben toegang tot de gebruikersinterface via een ondersteunde internetbrowser op een werkstation met Windows of Mac. Op het werkstation dient een van de volgende internetbrowsers te zijn geïnstalleerd:
Opmerking: TotalFlow BatchBuilder is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Google Chrome.
TotalFlow BatchBuilder Gebruikershandleiding in HTML

De HTML-versie van de Gebruikershandleiding is beschikbaar vanuit de online gebruikersinterface. De Gebruikershandleiding bevat onderwerpen waarmee gebruikers meer informatie krijgen over TotalFlow BatchBuilder en deze leren gebruiken.

U kunt de Gebruikershandleiding in HTML weergeven door op te klikken en Help te selecteren uit het menu.