Een taakbestand uploaden

Dit gedeelte beschrijft hoe u een taakbestand kunt uploaden.
U kunt een taakbestand alleen uploaden wanneer de taak de status Bezig met wachten op bestand, Vastgehouden, Samenvoeging ongedaan gemaakt, Impositiefout, Proef afgekeurd, Preflightfout of Bezig met wachten op gerelateerde taken heeft.
Ga als volgt te werk om een taakbestand te uploaden:
  1. In het gedeelte Taken selecteert u een taak uit de lijst met beschikbare taken en dubbelklikt u om het venster Taak te openen.
    U kunt ook op de rechtermuisknop klikken en Eigenschappen selecteren.
  2. In het venster Taak, op het tabblad Algemeen, gaat u naar het veld Taakbestand en klikt u op Bladeren….
  3. Selecteer vanuit uw systeemmap het bestand dat u wilt uploaden.
  4. Als het uploaden voltooid is, klikt u op OK om de wijzigingen op te slaan, of op Annuleren om de wijzigingen te negeren.
Het bestand dat gekoppeld is aan de taak, wordt bijgewerkt.
    Opmerking:
  • Als het taakbestand met succes is vervangen, keert de taak terug naar de eerdere status.
  • Wanneer een nieuw PDF- of PostScript-bestand naar een bestaande taak is geüpload en de documentbreedte, de documenthoogte en het aantal pagina's niet overeenkomen met de oorspronkelijke waarden, kunt u selecteren of u de bestaande of de nieuwe waarden wilt gebruiken.