Clientcomputers configureren

U kunt de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder openen via elk systeem dat toegang tot het netwerk heeft en aan de vereisten voldoet.

U moet de volgende taken uitvoeren voor elke computer die toegang heeft tot TotalFlow BatchBuilder:

Configuratie van uw internetbrowser
Om toegang te krijgen tot de gebruikersinterface dient u op elk systeem een internetbrowser te installeren en te configureren, ook op het systeem waarop u TotalFlow BatchBuilder installeert. De volgende internetbrowsers worden ondersteund:
    Opmerking:
  • Voor de toepassing TotalFlow BatchBuilder moeten cookies en pop-upvensters zijn ingeschakeld
  • Voor het weergeven van TotalFlow BatchBuilder-taakbestanden is een PDF-leesprogramma vereist.
Belangrijk: Als er van een taal meerdere taalgebieden beschikbaar zijn, bijvoorbeeld Engels (Verenigd Koninkrijk) [en-GB] en Engels (Verenigde Staten) [en-US], maakt het niet uit welk taalgebied u kiest.
URL voor toegang tot de gebruikersinterface
Om de gebruikersinterface te openen vanaf clientcomputers, moeten gebruikers deze URL invoeren in de adresbalk van hun browser:
http://hostname:port.number/BatchBuilder
, waarbij hostnaam de hostnaam of het IP-adres is van de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd en poortnummer de poort voor de webservice is. De poort van de webservice kan tijdens de installatie worden ingesteld en de standaardwaarde is 19080.
Log-in gebruikersnaam en wachtwoord
Breng gebruikers op de hoogte van hun log-in namen en tijdelijke wachtwoorden die zijn gemaakt. Gebruikers moeten hun wachtwoorden wijzigen nadat zij zich voor het eerst bij het systeem hebben aangemeld.
Rechten
Informeer gebruikers over de acties die ze kunnen uitvoeren in de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder op basis van de rechten die u voor elk van hen heeft geconfigureerd.