Overzicht van TotalFlow BatchBuilder

Deze handleiding bevat onderwerpen die beheerders en operators ondersteunen bij het kennismaken en leren werken met TotalFlow BatchBuilder.

TotalFlow BatchBuilder is een webtoepassing die optimalisatie vóór het afdrukken biedt en operators in staat stelt om taakfragmenten in afdrukbare taakbatches te groeperen voor efficiënter afdrukken. TotalFlow BatchBuilder is een efficiënte taakbeheeroplossing voor normaal tot veeleisend commercieel drukwerk. Bestellingen arriveren in het TotalFlow BatchBuilder-systeem met verschillende kenmerken en in diverse bestandsindelingen. TotalFlow BatchBuilder biedt u de mogelijkheid om bestellingkenmerken om te zetten in taakkenmerken.

TotalFlow BatchBuilder biedt u de mogelijkheid om ontvangen taken via invoer-hotfolders te beheren, taken te bewerken, filteren en in batches te groeperen en vervolgens naar een uitvoerbestemming te sturen om af te drukken.

Nadat u TotalFlow BatchBuilder op de server hebt geïnstalleerd, kunt u deze openen via een ondersteunde webbrowser op elk werkstation. U hoeft TotalFlow BatchBuilder niet apart te installeren op de werkstations die u gebruikt om toegang te krijgen tot de gebruikersinterface.

U krijgt toegang tot het online helpsysteem door op te klikken en Help uit het menu te selecteren.