Opnieuw afdrukken

Dit onderwerp beschrijft hoe u een bestelling opnieuw kunt afdrukken in TotalFlow BatchBuilder.
Ga als volgt te werk om een bestelling opnieuw af te drukken:
  1. Klik in de menubalk op Acties en selecteer Opnieuw afdrukken in de lijst.
    Het dialoogvenster Opnieuw afdrukken verschijnt.
  2. Als u een taak wilt zoeken, scant u een barcode of voert u de naam van de taak in het tekstveld Een taak selecteren in. Het systeem geeft een lijst met taken weer die geschikt zijn voor afdrukken. Selecteer de taak die u opnieuw wilt afdrukken in de lijst.
  3. Wanneer een taak is geselecteerd, geeft het systeem de toegevoegde taak weer. U kunt instellingen voor opnieuw afdrukken instellen of ervoor kiezen om de hele bestelling weer te geven.
  4. Als u Bestelling tonen selecteert, kunt u de taken in de bestelling bekijken. Deze taken zijn in twee categorieën verdeeld: Taken die geschikt zijn voor opnieuw afdrukken en Niet-verzonden taken. Taken die zijn geselecteerd voor opnieuw afdrukken worden met een blauwe rand weergegeven.
  5. Klik op OK om de bestelling opnieuw af te drukken.