Gegevens herstellen

U kunt alleen een vorige systeemconfiguratie herstellen die u als back-up heeft opgeslagen. Alle opgeslagen systeeminstellingen kunnen worden hersteld, inclusief taken.
Ga als volgt te werk om de TotalFlow BatchBuilder-gegevens te herstellen:
  1. Open een opdrachtregelinterface en voer de opdracht in om te wisselen naar de map waar de functie voor het herstellen is opgeslagen.
    cd <install_path>\bin
    waarbij <install_path> de installatiemap is van TotalFlow BatchBuilder.
  2. U kunt ook een back-up uitvoeren van al uw TotalFlow BatchBuilder-objecten, taakbestanden en systeeminstellingen met behulp van het venster Back-up maken/Herstellen. Voor meer informatie, zie het venster Back-up maken/Herstellen, Venster Back-up maken/Herstellen .
  3. Voer de herstelopdracht in gevolgd door de argumenten die u moet gebruiken. De opdrachtsyntax is:
    restore [-Y] [-?] backup_directory
    Y
    Hiermee bepaalt u of het standaardantwoord voor alle toekomstige prompts Ja is. Er wordt van u geen verdere actie gevraagd. Dit argument is optioneel.
    Opmerking: Als u -Y niet opgeeft, ontvangt u de melding dat de toepassingsgegevens van het TotalFlow BatchBuilder-systeem permanent worden verwijderd en dat de server wordt afgesloten. Tijdens het herstelproces worden alle gebruikers afgemeld. Voer Y in om door te gaan met het herstellen.
    ?
    Hiermee bepaalt u of de helptekst moet worden weergegeven en het programma wordt afsloten. Dit argument is optioneel.
    backup_directory
    Specificeert de back-upmap die tijdens het back-upproces werd aangemaakt. Dit argument is vereist.
      Opmerking:
    1. Als u de optie Alles - Taakgegevens en metadata selecteert voor een back-up- of herstelbewerking, wordt u afgemeld bij het systeem en kunt u zich niet opnieuw aanmelden tot het proces is voltooid. Het systeem toont de voortgangsstatus en geeft een meldingsbericht weer zodra het back-up- of herstelproces is voltooid.
    2. U kunt het systeem alleen naar een eerdere configuratie terugzetten als de back-up dezelfde productversie heeft als de versie van TotalFlow BatchBuilder die nu is geïnstalleerd.
    3. Herstel het systeem als de systeemservices niet actief zijn via Admin Back-up maken/Herstellen.
      Belangrijk:
    • Wees voorzichtig met herstelbewerkingen met de optie Alleen configuratie en metadata en voer deze alleen uit in de volgende situaties:
      • na een schone installatie
      • als er geen batches zijn
      • als de geselecteerde metagegevens een uitbreiding van de huidige metagegevens zijn (dat wil zeggen als alle huidige invoer- en uitvoergegevens zijn opgenomen in de back-up die moet worden hersteld)