Hulpprogramma's en de menubalk

De menubalk bevindt zich aan de bovenkant van de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder en is op elke pagina van de interface beschikbaar.

U kunt de volgende taken uitvoeren vanaf de tabbladen op de bovenste werkbalk:

• Klik op het tabblad Gebruikersmenu om de volgende acties uit te voeren:
    • Uitloggen…
    • Wachtwoord wijzigen…
    • Takenlijstkolommen beheren…
    • Dashboardvoettekst verbergen
  • Klik op de Help-knop in het menu om de volgende acties uit te voeren:
    • Klik op Help om de TotalFlow BatchBuilder-gebruikershandleiding in HTML-indeling weer te geven.
    • Klik op Over om pagina Info van TotalFlow BatchBuilder weer te geven.

U kunt via de menubalk de volgende taken uitvoeren:

• Tussen de beschikbare gedeelten schakelen.
    • Klik op Taken om alle taken in het systeem te zien.
    • Klik op Bestellingen om alle bestellingen in het systeem te bekijken.
    • Klik op Batches om alle batches in het systeem te bekijken.
    • Klik op Filters om alle filters in het systeem te bekijken.
    • Klik op Waarschuwingen om alle huidige waarschuwingen en alle waarschuwingstriggers in het systeem te zien.
    • Klik op Logboeken om de logboekvermeldingen bij de objecten in het systeem weer te geven, evenals de bijbehorende acties.
    • Klik op Admin om het gedeelte voor de beheerder te bekijken.
  • Zoeken naar een specifieke taak in het systeem. Klik in het tekstveld Taak zoeken en voer gegevens in van de taak die u zoekt.
  • Verzend taken naar het systeem. Klik op Acties en selecteer Bestelling verzenden om de pagina Een bestelling verzenden te openen.
  • Scan barcodes met USB-scanners. Klik op Acties en selecteer Barcodes scannen om de pagina Barcodes scannen te openen.
  • Druk opnieuw een taak in het systeem af. Klik op Acties en selecteer Opnieuw afdrukken.