Tabblad Planning

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een planning maakt die op filterautomatisering wordt toegepast. Deze planning beperkt de periode waarin de filter kan worden uitgevoerd.
Opmerking: Wanneer het Automatiseringsniveau is ingesteld op Geen automatisering, kunt u het tabblad Planning niet gebruiken.

U kunt de Automatiseringsplanning in- of uitschakelen door op de knop Inschakelen of Uitschakelen te klikken.

Selecteer de dag van de week in de lijst Dag. Selecteer in de lijst Starten het uur en de minuten waarop de automatisering wordt gestart. Selecteer in de lijst Stoppen het uur en de minuten waarop de automatisering moet worden beëindigd. Geef het Maximaal aantal batches op dat u wilt verzenden.

Met behulp van de knoppen en kunt u meerdere planningen toevoegen of verwijderen.