Bestand weergeven waarop impositie is toegepast

U kunt het taakgerelateerde impositiebestand bekijken door de actie Impositie te gebruiken.
Ga als volgt te werk om een bestand te bekijken waarop impositie is toegepast:
  1. Open één van deze dialoogvensters om een lijst met beschikbare taken te bekijken:
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Filters en klikt u op het tabblad Taken om alle taken in het systeem te zien.
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Batches. Dubbelklik op de batch die u wilt bewerken of klik met de rechtermuisknop op de batch en selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad Taken om een lijst met alle taken van de batch te bekijken.
    • In het gedeelte Bestellingen klikt u met de rechtermuisknop op een rij van een bestelling en selecteert u Eigenschappen uit het menu om het dialoogvenster Bestellingsdetails te openen. In het dialoogvenster Bestellingsdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst met alle taken in de bestelling te zien.
    • In het gedeelte Batches klikt u met de rechtermuisknop op een rij van de bestelling en selecteert u Eigenschappen uit het menu om het dialoogvenster Batchdetails te openen. Klik in het dialoogvenster Bestellingsdetails op het tabblad Taken om een lijst met alle taken in de bestelling te bekijken.
  2. Uit de takenlijst selecteert u een taak om het hieraan gerelateerde bestand te bekijken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer Bestand weergeven waarop impositie is toegepast….
De bestandviewer wordt in een nieuw tabblad geopend.
Belangrijk: Als het bestand geen geldig PDF-bestand is, wordt een foutmelding weergegeven.