Barcodes scannen

TotalFlow BatchBuilder stelt u in staat barcodes te scannen met USB-scanners. U kunt zowel barcodes van batches als barcodes van taken scannen. Wanneer een barcode van een taak is gescand, betekent het dat de taak is afgedrukt.

Om het dialoogvenster Barcodes scannen te openen, klikt u op het menu Acties en selecteert u Barcodes scannen.

De standaard weergegeven status is Scannen inschakelen. Als u afzonderlijke taken wilt scannen die zijn toegevoegd aan de lijst die wordt weergegeven in het dialoogvenster Barcodes scannen, klikt u op de knop Scannen inschakelen. De status wordt gewijzigd in Gereed om te scannen.

Locatie
Selecteer een waarde in de lijst met beschikbare aangepaste locaties.
Opmerking: U kunt aangepaste locaties maken in het venster Admin Aangepaste locaties.
Status
Selecteer een door het systeem gedefinieerde status of een aangepaste status in de lijst.
Opmerking: U kunt aangepaste statussen maken in het venster Admin Aangepaste statussen.

Wanneer de Locatie is ingesteld op een specifieke waarde, kunt u - Niet wijzigen - selecteren in de lijst Status. Wanneer de waarden voor Locatie en Status zijn ingesteld, kunt u de waarde - Niet wijzigen - niet meer selecteren.

Met Barcodes scannen kunt u de locaties en status van een taak volgen nadat deze is verzonden om te worden afgedrukt vanaf het TotalFlow BatchBuilder-systeem.

De gescande taken kunnen worden verzonden. Als een batch wordt gescand, worden alle taken van de batch aan de lijst toegevoegd die wordt weergegeven in het dialoogvenster Barcodes scannen.

Klik op Indienen om de gescande taken naar het Sessielogboek (verzonden scans) te verzenden en de status van de verzonden taken in de geselecteerde status te veranderen.

Om de onlangs gescande taken in de lijst te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Scan ongedaan maken.