Een batch opnieuw verzenden

Als een batch de foutstatus heeft, kunt u de batch naar dezelfde uitvoer verzenden of een andere uitvoer selecteren.
U kunt een batch alleen opnieuw verzenden als het de status Fout, Verzonden of Afgedrukt heeft. De actie Opnieuw verzenden geeft u de mogelijkheid om de batch naar dezelfde uitvoer te verzenden of u selecteert een andere uitvoer. Er wordt geen nieuwe batch tijdens dit proces aangemaakt.
Ga als volgt te werk om een batch opnieuw te verzenden:
  1. Klik in de menubalk op Batches om een lijst met alle batches in het systeem te openen.
  2. Selecteer uit de lijst met alle batches de batch die u opnieuw wilt verzenden. De taken in de batch kunnen de volgende statussen hebben:
    • Verzonden: De taken zijn verzonden.
    • Uitvoerfout: Taken waarbij het verzendproces is mislukt.
    • Samengevoegd: De taken zijn nog niet verzonden.
    • Afgedrukt: Taken worden afgedrukt.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Batch opnieuw verzenden….
    Het dialoogvenster Eigenschappen verschijnt.

Opmerking: U kunt een andere uitvoer uit het menu Uitvoerbestemming selecteren.
  4. Klik op Verzending hervatten om alleen taken met de status Uitvoerfout en Samengevoegd opnieuw te verzenden. Klik op Alles opnieuw verzenden om alle taken opnieuw te verzenden.
De batch wordt opnieuw in de wachtrij voor de uitvoerbestemming geplaatst en de status van de batch wijzigt naar Samenvoegen.