Migreren naar de nieuwste versie van TotalFlow BatchBuilder

Als TotalFlow BatchBuilder al is geïnstalleerd, kunt u upgraden naar een nieuwere versie zonder dat u daarvoor uw bestaande software hoeft te verwijderen.

Het wordt sterk aangeraden dat u voordat u van een vorige versie van TotalFlow BatchBuilder migreert, eerst een back-up maakt van de huidige TotalFlow BatchBuilder-installatie. Uitgebreide instructies over het maken van back-ups van uw TotalFlow BatchBuilder-objecten en systeeminstellingen vindt u in de TotalFlow BatchBuilder Gebruikershandleiding.

Om te upgraden naar de nieuwste versie van TotalFlow BatchBuilder:

1. Log in bij Windows als beheerder.
  2. Plaats het installatiemedium voor TotalFlow BatchBuilder in het station.

De installatie start automatisch.

Opmerking: Als het niet automatisch wordt gestart, gaat u naar de map Setup op de installatieschijf en voert u setup_x64.exe uit.
  3. In Windows-besturingssystemen wordt het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer weergegeven. Klik op OK.

Het introductiescherm van TotalFlow BatchBuilder wordt weergegeven.

4. Selecteer een taal voor het installatieprogramma en klik op OK.

Het updatebevestigingsscherm wordt weergegeven. Klik op Doorgaan.

5. Het dialoogvenster Introductie verschijnt. Klik op Volgende.

Als uw vorige versie van TotalFlow BatchBuilder een proefversie was, gaat de installatie door en moet u kiezen of u de nieuwste versie van TotalFlow BatchBuilder wilt proberen of registreren. Zie de sectie Installeren van de Installatiehandleiding van TotalFlow BatchBuilder voor meer informatie.

6. Als u probeert een nieuwe versie te installeren, geeft het installatieprogramma, wanneer de huidige versie van TotalFlow BatchBuilder wordt ingevoerd, een waarschuwing weer waarin u wordt geadviseerd om een back-up te maken van uw huidige TotalFlow BatchBuilder-installatie. Als u al een back-up heeft gemaakt, selecteert u Ja en klikt u op Volgende.
    Opmerking: Als u geen back-up wilt maken van de versie van TotalFlow BatchBuilder die momenteel geïnstalleerd is, kunt u nog steeds doorgaan met het installatieproces. Selecteer dan Nee, maar toch doorgaan en klik op Volgende.

Het installatieproces gaat door met de volgende stappen. Zie de sectie Installeren > van de Installatiehandleiding van TotalFlow BatchBuilder voor meer informatie.

Zorg ervoor dat u eerst de cache van uw internetbrowser leegmaakt voordat u de nieuw geïnstalleerde versie van TotalFlow BatchBuilder start.

Belangrijk: Als u een upgrade van TotalFlow BatchBuilder naar een nieuwere versie heeft uitgevoerd en het systeem naar een eerdere versie wilt terugzetten, ga dan als volgt te werk op het geüpgradede systeem:
  1. Verwijder de geüpgradede versie van TotalFlow BatchBuilder.
  2. Installeer de vorige versie, waarvan u de back-up heeft gemaakt.
  3. Gebruik de optie Herstellen om de opgeslagen systeemconfiguratie te herstellen.
  4. Installeer de geüpgradede versie opnieuw zonder de huidige versie te verwijderen.

U vindt meer informatie over Back-up maken/Herstellen in het hoofdstuk "Back-ups maken en gegevens herstellen" in de Gebruikershandleiding van TotalFlow BatchBuilder.