De licentie installeren

Bij het installeren van TotalFlow BatchBuilder, kunt u een keuze maken tussen een proeflicentie en de permanente licentie. Met de proeflicentie kunt u TotalFlow BatchBuilder gedurende 60 dagen gebruiken.
Om TotalFlow BatchBuilder te blijven gebruiken wanneer de proeflicentie is vervallen, moet u een permanente licentie installeren op de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd. De permanente licentie is uitsluitend op deze computer geldig.
Belangrijk: Voordat u de licentie probeert te installeren, dient u ervoor te zorgen dat u de e-mail met de Softwarelicentiesleutel-ID (EID) die u van uw leverancier heeft gekregen bij de hand heeft.

U kunt het licentiebestand handmatig ophalen door de zelfservice-website te gebruiken.

Licentiesleutelbeheer-toepassing omvat de basisinstallatie van TotalFlow BatchBuilder en verwerkt de licentietypen voor uw TotalFlow BatchBuilder-software. Gebruik de Licentiesleutelbeheer-toepassing om de beschikbare licentietypes te selecteren of hiertussen over te schakelen.
Opmerking: De installatiepaden die in de instructies worden opgegeven, zijn de standaardpaden. Als u TotalFlow BatchBuilder op een locatie van uw voorkeur heeft geïnstalleerd, ga dan naar die locatie in plaats van naar de standaardlocatie.
  1. Ga als volgt te werk om de permanente licentie te installeren:
  2. Klik op Start Alle programma's <Programmagroep>.
    Opmerking: De standaard programmagroep voor de toepassing TotalFlow BatchBuilder is RICOH TotalFlow BatchBuilder. U kunt tijdens het installatieproces een andere programmagroep instellen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Softwaresleutels beheren en selecteer Als beheerder uitvoeren om de toepassing te openen.
  4. In het basisvenster TotalFlow BatchBuilder- Licenties klikt u op Toevoegen... om een nieuwe licentie toe te voegen.
    Het venster Softwaresleutels installeren wordt weergegeven.
  5. Klik in het dialoogvenster Softwaresleutels installeren op Bladeren..., navigeer naar het licentiesleutelbestand en klik op Openen.
  6. Klik op Volgend.
    Er verschijnt een informatiebericht:
    • Registratie succesvol als het registratieproces is geslaagd.
    • Registratie mislukt als het registratieproces niet geslaagd is.

Als het registratieproces mislukt, wordt een pop-upvenster weergegeven met de melding waarom de registratie is mislukt.

7. Als de installatie geslaagd is, moet u de toepassing opnieuw opstarten:
    1. Klik op Start Alle programma's <Programmagroep>.
      Opmerking: De standaard programmagroep voor de toepassing TotalFlow BatchBuilder is RICOH TotalFlow BatchBuilder. U kunt tijdens het installatieproces een andere programmagroep instellen.
    2. Klik met de rechtermuisknop op Services opnieuw opstarten en selecteer Als beheerder uitvoeren om de toepassing opnieuw te starten.
Opmerking: Als de vingerafdruk van het systeem wordt gewijzigd die voor het aanmaken van een licentiesleutel wordt gebruikt, blijft de TotalFlow BatchBuilder-software in de evaluatieperiode gedurende 7 dagen geactiveerd. U moet voordat de periode verloopt, contact opnemen met uw leverancier voor een nieuwe licentiesleutel, omdat de TotalFlow BatchBuilder-software anders niet meer op dit systeem zal functioneren als de respijtperiode is verlopen.