Ultimate Impostrip® configureren om met TotalFlow BatchBuilder te verbinden

U kunt impositie toepassen op taken in het TotalFlow BatchBuilder-systeem met behulp van de toepassing Ultimate Impostrip®.

Controleer of de volgende instellingen in Ultimate Impostrip® zijn ingeschakeld voordat u TotalFlow BatchBuilder gebruikt met Ultimate Impostrip®:

• XML-ticketinvoer inschakelen
  • XML-auditbestand genereren voor elke hotfoldertaak
U schakelt deze instellingen als volgt in:
  1. Selecteer Voorkeuren in Ultimate Impostrip®.
  2. Klik op XML Configurator.
  3. Selecteer XML-ticketinvoer inschakelen en XML-auditbestand genereren voor elke hotfoldertaak.