TotalFlow BatchBuilder installeren

Om TotalFlow BatchBuilder te installeren, heeft u het installatiemedium van TotalFlow BatchBuilder nodig.
Ga als volgt te werk om TotalFlow BatchBuilder te installeren:
  1. Log in bij Windows als beheerder.
  2. Plaats het installatiemedium voor TotalFlow BatchBuilder in het station.
    De installatie start automatisch.
    Opmerking: Als het niet automatisch wordt gestart, gaat u naar de map Setup op de installatieschijf en voert u setup_x64.exe uit.
  3. In Windows-besturingssystemen wordt het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer weergegeven. Klik op OK.
    Het introductiescherm van TotalFlow BatchBuilder wordt weergegeven.
  4. Selecteer een taal voor het installatieprogramma en klik op OK.
    Het dialoogvenster Introductie wordt weergegeven.
  5. Klik op Volgend.
    Het dialoogvenster Proberen of registreren verschijnt.
  6. In het dialoogvenster Proberen of registreren selecteert u één van de twee opties:
    • Ik heb dit product gekocht en wil het registreren.

Selecteer deze optie als u de TotalFlow BatchBuilder-software heeft gekocht en de permanente licentie wilt installeren.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u het e-mailbericht met daarin de Softwarelicentiesleutel-ID (EID) bij de hand heeft, dat u van uw leverancier heeft ontvangen.

• Ik wil dit product proberen.

Selecteer deze optie als u de software TotalFlow BatchBuilder in de proefmodus wilt gebruiken. U heeft 60 dagen om het product te evalueren, voordat het niet meer werkt. Op elk moment tijdens de proefmodus of na afloop van de proefmodus, kunt u de TotalFlow BatchBuilder-software kopen en registreren.

Het dialoogvenster Licentieovereenkomst wordt weergegeven.
  7. In het dialoogvenster Licentieovereenkomst:
    1. Lees de licentieovereenkomst.
    2. Klik op Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst.
    3. Klik op Volgend.
  8. Als u de keuze maakt om het product te proberen, verschijnt het dialoogvenster Proberen. Klik op Volgend.
    Als u het product, wilt registreren, verschijnt het dialoogvenster Registreren.

U kunt de software TotalFlow BatchBuilder handmatig registreren via de zelfservice-website.

Het dialoogvenster Kies een installatiemap verschijnt.
  9. In het dialoogvenster Kies een installatiemap:
    1. Voor het wijzigen van de standaard installatiemap klikt u op Kiezen. Ga naar de map waarin u TotalFlow BatchBuilder wilt installeren en klik op OK.
        Opmerking:
      • Als u de standaard installatiemap accepteert en C:\Program Files\RICOH\TotalFlow BatchBuilder niet bestaat, dan maakt het installatieprogramma deze map aan.
      • Als u de standaard installatiemap wilt herstellen, klikt u op Standaard map herstellen.
      • Zorg ervoor dat het installatiepad voor TotalFlow BatchBuilder uitsluitend tekens bevat van dezelfde codepagina als het besturingssysteem.
      • Zorg ervoor dat de opgegeven installatielocatie de aanbevolen hoeveelheid schijfruimte bevat die nodig is om TotalFlow BatchBuilder te installeren en uit te voeren. Zie Computervereisten voor meer informatie.
    2. Klik op Volgend.
    Het dialoogvenster Kies een map voor de snelkoppeling verschijnt.
  10. In het dialoogvenster Kies een map voor de snelkoppeling:
    1. Selecteer waar u de snelkoppelingen naar het product wilt aanmaken:
      In een nieuwe programmagroep
      U kunt de naam van de nieuwe programmagroep bewerken.
      In een bestaande programmagroep
      Selecteer de programmagroep uit de lijst.
      In het startmenu
      Selecteer deze optie als u een snelkoppeling in het startmenu wilt plaatsen.
      Op het bureaublad
      Selecteer deze optie als u de snelkoppeling op het bureaublad wilt plaatsen.
      In de werkbalk Snel starten
      Selecteer deze optie als u de snelkoppeling in de werkbalk 'Snel starten' wilt plaatsen.
      Overige
      Voer het pad in voor de map waarin u de snelkoppeling wilt plaatsen, of klik op Selecteren en selecteer handmatig een map.
      Geen pictogrammen aanmaken
      Selecteer deze optie als u geen enkele snelkoppeling wilt aanmaken.
      Opmerking: Als u pictogrammen voor alle gebruikers wilt aanmaken, schakelt u het selectievakje Pictogrammen voor alle gebruikers aanmaken in.
    2. Klik op Volgend.
    Het dialoogvenster Poorten configureren verschijnt.
  11. In het dialoogvenster Poorten configureren kunt u de standaardpoorten voor de TotalFlow BatchBuilder-webserver en de databaseserver wijzigen. Klik op Volgend.
    Het dialoogvenster Meeteenheden kiezen wordt weergegeven.
  12. In het dialoogvenster Meeteenheden kiezen kunt u instellen welk meetstelsel TotalFlow BatchBuilder moet gebruiken. Selecteer het Britse of metrische meetstelsel uit de lijst. Klik op Volgend.
    Het dialoogvenster Preflightinstallatie wordt weergegeven.
  13. In het dialoogvenster Preflightinstallatie kunt u kiezen of u de interne preflightfunctie van TotalFlow BatchBuilder of externe preflightsoftware wilt gebruiken.
    1. Het dialoogvenster Preflightinstallatie wordt weergegeven.
    2. Selecteer een van de volgende configuraties: Preflightbestanden die de interne preflightsoftware van BatchBuilder gebruiken of Preflightbestanden die externe preflightsoftware gebruiken.
      Opmerking: De preflightfunctie is beschikbaar om aan te schaffen en als proefversie.
    3. Klik op Volgende. Het dialoogvenster Standaard gebruikersgegevens invoeren wordt weergegeven.
  14. In het dialoogvenster Standaard gebruikersgegevens invoeren:
    1. Voer een gebruikersnaam, een wachtwoord en de bevestiging van het wachtwoord voor de standaardgebruiker in.
    2. Klik op Volgend.
    Het dialoogvenster Installatie-overzicht verschijnt.
  15. Controleer de informatie in het dialoogvenster Installatie-overzicht en klik op Installeren.
    TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd en geactiveerd.
  16. Het dialoogvenster Installatie voltooid toont het installatierapport. Klik op Gereed om de installatieprocedure van TotalFlow BatchBuilder af te ronden.
De standaardinternetbrowser wordt geopend en de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder wordt weergegeven.

Belangrijk:
  • Als u meerdere softwareprogramma's installeert op dezelfde server waar TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd, moet u de systeemhardware verhogen zodat het systeem in totaal aan alle afzonderlijke hardwarevereisten voldoet. Ga naar Computervereisten om de systeemvereisten weer te geven.
  • Momenteel kunnen maximaal ongeveer 30.000 taken in het systeem worden bewaard. Als u deze waarde overschrijdt, kampt het systeem mogelijk met vertraagde weergave van informatie. Pas de retentietijd op de juiste manier aan voor batches en bestellingen.
  • Als u TotalFlow BatchBuilder en Ultimate Impostrip® op dezelfde server wilt gebruiken, wordt u vanwege beveiligingsbeperkingen van het bestandssysteem aangeraden om deze twee toepassingen op een andere locatie te installeren dan de locatie waarop zich Programmabestanden en Windows-mappen bevinden. Gebruik bijvoorbeeld een D:-station voor deze twee programma's als u het Windows-besturingssysteem op het C:-station hebt geïnstalleerd. Als u het configuratieproces na de installatie van TotalFlow BatchBuilder wilt voltooien, gaat u naar Admin Onderdelen Impositie. Voeg het directorypad waarin Ultimate Impostrip®-hoofdmap (mappad) is geïnstalleerd in of blader naar dit pad, schakel de Ultimate Impostrip®-wisselknop in en schakel op het tabblad Toewijzing het selectievakje Co-locatie in.
  • Als u TotalFlow BatchBuilder en Ultimate Impostrip® op hetzelfde station als Programmabestanden en Windows-mappen hebt geïnstalleerd, schakelt u het selectievakje Co-locatie niet in. Configureer eerst Ultimate Impostrip® zodat de invoerhotfolders en Impostrip\XmlInput, Impostrip\AuditFiles op een ander station worden opgeslagen dan op het station met de Programmabestanden en Windows-mappen. Ga daarna in TotalFlow BatchBuilder naar Admin Onderdelen Impositie Toewijzing en controleer of PDF waarop impositite moet worden toegepast en PDF waarop impositie is toegepast op een ander station worden opgeslagen dan op de schijf met de Programmabestanden en Windows-mappen.
  • The interactie die tussen TotalFlow BatchBuilder en Ultimate Impostrip® is geïmplementeerd, is als volgt, zonder API, volledig afhankelijk van bestandsuitwisseling:
  1. Met TotalFlow BatchBuilder wordt het PDF-bestand in de PDF-invoermap van Ultimate Impostrip® voorbereid met behulp van het service-gebruikersaccount.
  2. TotalFlow BatchBuilder schrijft een XML-ticketbestand naar de XML-hotfolder van Ultimate Impostrip® met behulp van het service-gebruikersaccount.
  3. Ultimate Impostrip® leest het XML-ticket, leest de PDF en begint met de verwerking, waarbij de uitvoer in de PDF-uitvoerlocatie wordt geplaatst. Al deze acties worden uitgevoerd onder de gebruiker die het Ultimate Impostrip®-account heeft gemaakt.
  4. Zodra het proces is voltooid, schrijft Ultimate Impostrip® een controlebestand met daarin een evaluatie van het proces.
  5. Ultimate Impostrip® bewaakt de controlemap en zodra het verwachte controlebestand gereed is, wordt het bestand door TotalFlow BatchBuilder gelezen en de PDF waarop impositie is toegepast uit de PDF-uitvoerlocatie verwijderd.
  • Voor meer informatie over Ultimate Impostrip® gaat u naar https://imposition.com/support/.
  • U kunt als volgt informatie over het versienummer van de Enfocus PitStop-server weergeven:
    1. Ga in de sectie Beheer naar het tabblad Preflight, schakel de functie Preflight in en configureer deze functie op de juiste manier.
    2. Dubbelklik op het tabblad Taken op een taak om de taakeigenschappen te openen. Open op het tabblad Preflight het document onder het veld Preflight-rapport. Als er geen rapport beschikbaar is, klikt u op de knop Handmatige preflight uitvoeren.
    3. Zoek in het gegenereerde Preflight-rapport de versie van de Enfocus PitStop-server in de voettekst van elke pagina en in de sectie Algemene bestandsinformatie.

Voor meer informatie over het configureren van de Enfocus PitStop-server gaat u naar: https://www.enfocus.com/en/support/manuals/pitstop-pro-manuals.