Tabblad - Automatisering

Automatiseringsniveau
U kunt het automatiseringsniveau selecteren. Selecteer een van de volgende opties:
  • Geen automatisering — De taken worden niet automatisch samengevoegd.
  • Automatisch samenvoegen — De taken worden automatisch samengevoegd als het doelbereik is bereikt.
  • Automatisch samenvoegen en verzenden — Als het doelbereik is bereikt, worden alle taken automatisch samengevoegd en naar de betreffende uitvoerbestemming verzonden.
Automatiseringstrigger
Selecteer een van de volgende twee opties:
  • Alle voorwaarden ("en" logica)
  • Iedere voorwaarde ("of" logica)

Als u Alle voorwaarden ("en" logica) selecteert, wordt de batch alleen aangemaakt wanneer alle doelen zijn bereikt die zijn ingesteld op het tabblad Automatisering. Als u Iedere voorwaarde ("of" logica) selecteert, wordt de batch aangemaakt wanneer ten minste één van de opgegeven doelen is bereikt.

U kunt meer voorwaarden aan de lijst toevoegen of er een aantal uit verwijderen. Om een nieuwe voorwaarde toe te voegen, klikt u op , de knop Voorwaarde toevoegen. Om een kenmerk te verwijderen, klikt u op , de knop Voorwaarde verwijderen.

Ga als volgt te werk om de voorwaarden te configureren:

1. Selecteer het type trigger in de lijst.
  2. Voer in het eerste tekstveld een waarde in om een doel in te stellen.
  3. Geef in het tweede veld de drempel op.

Het systeem berekent en toont het drempelbereik voor het geselecteerde type trigger.
Opmerking: Als u Dag/Tijd selecteert als doeltype, kunt u de specifieke dag van de week (zondag t/m zaterdag) en het tijdstip instellen waarop de batch wordt aangemaakt.

Selecteer een waarde uit de lijst Dag.

Selecteer een waarde in de lijst Tijd.

Wanneer een filter is ingesteld op een Dag/Tijd-automatisering en de TotalFlow BatchBuilder-server op het opgegeven moment is uitgeschakeld, wordt de filter niet geactiveerd wanneer de server opstart.

Wanneer één taak de volumedrempel overschrijdt
U kunt het automatiseringsniveau selecteren. Selecteer een van de volgende opties:
  • Melden, niet samenvoegen
  • Taak afzonderlijk samenvoegen

Voor taken die de volumebeperkingen voor automatisering (vellen, voet, meter, impressies, uitvoeringstijd) overschrijden, kunt u Taak afzonderlijk samenvoegen selecteren. Als u Taak afzonderlijk samenvoegen selecteert, worden taken in één takenbatch samengevoegd. Als u Melden, niet samenvoegen selecteert, blijft het systeem een waarschuwing en een melding over de filtertegel geven.