Tabblad Impositie

Groeperen

Klik op Taken groeperen als u alle taken waarop u impositie wilt toepassen, samen wilt verzenden. Wanneer u deze optie inschakelt, wordt de optie Kopieën insluiten automatisch ingeschakeld. Hierdoor wordt één impositiebestand gemaakt voor alle taken in het filter. Het impositiebestand bevat het opgegeven aantal kopieën van elke taak en het wordt naar de uitvoer gestuurd met als kenmerkwaarde voor kopieën 1.

Kopieën insluiten

Selecteer Kopieën insluiten in uitvoer om de impositie op alle kopieën toe te passen.

Als deze optie is ingeschakeld, bevat het gemaakte impositiebestand het opgegeven aantal kopieën van elke taak en wordt het naar de uitvoer gestuurd met als kenmerkwaarde voor kopieën 1.

Als de optie Kopieën insluiten in uitvoer is uitgeschakeld, bevat het gemaakte impositiebestand één kopie voor elke taak en wordt de daadwerkelijke waarde van het kenmerk Kopieën naar de uitvoer gestuurd.

Ultimate Impostrip®-map

U kunt de map waar TotalFlow BatchBuilder de taken waarop impositie is toegepast naartoe stuurt een naam geven. De impositie wordt op alle taken toegepast als er een batch uit deze filter wordt aangemaakt. Alle vooraf gedefinieerde imposities voor een afzonderlijke taak worden overschreven.

Selecteer een hotfolder in de lijst of typ de naam van de hotfolder in. U kunt een tekenreeks van maximaal 256 tekens invoeren. De lijst met hotfolders kan alleen vanuit de toepassing Ultimate Impostrip® worden bewerkt. U kunt hotfolders toevoegen of verwijderen met Ultimate Impostrip®.

Klik op , de knop Vernieuwen, om de lijst met impositie-hotfolders te vernieuwen.

Opmerking:
  • Het tabblad Impositie is alleen beschikbaar wanneer Ultimate Impostrip® is ingeschakeld in het venster Admin Onderdelen Impositie.
  • Als u hierboven de optie Kopieën insluiten in uitvoer hebt geselecteerd, moet de waarde Ultimate Impostrip® anders zijn dan Geen impositie toepassen.

Impositiecontrole

Voordat u het taakbestand waarop impositie is toegepast naar een uitvoer verzendt, kunt u het resultaat van de impositie controleren en goedkeuren. Klik op de knop Uitgeschakeld om deze optie in te schakelen.