TotalFlow BatchBuilder-schema

Het TotalFlow BatchBuilder-schema is een XSD-bestand waarmee TotalFlow BatchBuilder-bestellingen worden beschreven.

Met behulp van een XSL-toewijzingsbestand kunt u een invoerapparaat configureren om alle ontvangen bestellingen te transformeren naar het TotalFlow BatchBuilder-schema en van het TotalFlow BatchBuilder-schema naar een schema dat met een uitvoer overeenkomt. Als de XML-bestandsstructuur van de bestelling niet overeenkomt met het interne schema van TotalFlow BatchBuilder, dan wordt de bestelling niet geaccepteerd en wordt een waarschuwing weergegeven.

Verschillende XML-formaten voor bestellingen kunnen worden geconverteerd naar het TotalFlow BatchBuilder-schema, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een XML-toewijzer.

De structuur van het TotalFlow BatchBuilder-schema is gebaseerd op de interne kenmerken van TotalFlow BatchBuilder.

Het XML-bestand moet de volgende velden bevatten:

number
Het bestelnummer.
version
De versie van de bestelling.
<file>

Dit is een voorbeeld van een minimaal geldig XML-bestand:

<order xmlns="http://www.ricoh.com/TotalFlowBatchBuilder"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://www.ricoh.com/TotalFlowBatchBuilder
C:\temp\hotFolderSchema.xsd"
name="Custom"  number="1234" version="1.0">
	<jobList>
		<job>
				<file/>
		</job>
	</jobList>
</order>

Dit is een voorbeeld van een geldig XML-bestand dat meerdere taakdetails bevat:

<order xmlns="http://www.ricoh.com/TotalFlowBatchBuilder"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://www.ricoh.com/TotalFlowBatchBuilder
C:\temp\hotFolderSchema.xsd"
name="Custom" number="1234" receiveDate="2014-01-01"
receiveTime="14:20:00-05:00" jobNumber="0611" version="1.0">
<customer name="CustomerOne"/>
<jobList>
<job name="Job1" copies="50" simplexDuplex="Simplex"
plex="Normal" perforation="1" drilling="1" collation="1"
proofing="1" color="C_PROCESS" productType="Book"
isbn="980-2-17-158510-1" sku="F256" subPartNo="43"
finisher="Binder" press="PrinterCX">
		<file ref="C:\temp\test\file1.pdf"
		dataStream="DS_PDF"/><description>Sample file</description>
		<document pages="1"><size units="in" width="0" height="0"/>
		</document>
			<media name="A4" type="MT_BOND" color="MC_WHITE"
		finish="MF_NONE"><size units="in" width="3.14159265358979"
		height="3.14159265358979"/><weight value="3.14159265358979"
		units="gr"/>
			</media>
			<imposition name="Front" positionsPerSide="1"/>
			<binding style="BS_NONE"><spine size="3.14159265358979"
				unit="in"/>
			</binding>
			<coating name="CN_UV" side="LS_FRONT" type="LT_ANTIQUE"/>
</job>
</jobList>
</order>
Zie TotalFlow BatchBuilder Hotfolder-schema voor een complete lijst met optionele velden.

Wanneer u een XML-bestelling verzendt, moet u ervoor zorgen dat u de XML-bestandsstructuur valideert aan de hand van het TotalFlow BatchBuilder-schema.

Belangrijk: U vindt het hotFolderSchema.xsd-schemabestand, voorbeelden van .xml-bestanden en andere ondersteunde .xsd-bestanden in de map Mapping onder de directory waarin TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd.