Back-up van gegevens maken

U kunt van alle huidige objecten en systeeminstellingen van TotalFlow BatchBuilder een back-up maken.
U maakt als volgt een back-up van TotalFlow BatchBuilder-gegevens:
  1. Klik op het bureaublad op de snelkoppeling TotalFlow BatchBuilder back-uppen.
  2. Als dit wordt gevraagd, voert u Y in de opdrachtregelinterface in om door te gaan met het back-upproces.
    De opdrachtsyntaxis is:
    backup [-Y] [-?] [directory]
    Y
    Hiermee bepaalt u of het standaardantwoord voor alle toekomstige prompts Ja is. Er wordt van u geen verdere actie gevraagd. Dit argument is optioneel.
    Opmerking: Als u -Y niet opgeeft, krijgt u een melding dat de TotalFlow BatchBuilder-server wordt afgesloten en dat de gebruikers worden afgemeld. Voer Y in om met het back-upprogramma door te gaan.
    ?
    Hiermee bepaalt u of de helptekst moet worden weergegeven en het programma wordt afsloten. Dit argument is optioneel.
    directory
    Specificeert de map waar de back-upgegevensmap werd aangemaakt.  Deze map dient in eerste instantie op het gespecificeerde station te bestaan.  Het standaardpad is <install_path>\Back-up directory. Dit argument is optioneel.
    Opmerking: Als u de naam van de directory opgeeft terwijl de opgegeven directory niet bestaat, ontvangt u een melding dat de opgegeven directory niet bestaat en wordt het programma afgesloten.
    Opmerking: Tijdens het maken van back-ups of het herstelproces bent u afgemeld bij het systeem en kunt u zich niet opnieuw aanmelden tot het proces eindigt. Het systeem toont de voortgangsstatus en geeft een meldingsbericht weer zodra het back-up- of herstelproces is voltooid.
  3. U kunt ook een back-up uitvoeren van al uw TotalFlow BatchBuilder-objecten, taakbestanden en systeeminstellingen met behulp van het venster Back-up maken/Herstellen. Voor meer informatie, zie het venster Back-up maken/Herstellen, Venster Back-up maken/Herstellen .