Microsoft Edge configureren

Als u TotalFlow BatchBuilder wilt openen in Microsoft Edge, moet u de browser configureren.

Opmerking: In deze procedure wordt beschreven hoe u Microsoft Edge configureert in Windows 11. In de diverse versies van Microsoft Edge en Windows kunnen kleine verschillen aanwezig zijn.

Ga als volgt te werk om Microsoft Edge te configureren:

1. Klik op Instellingen en meer, het pictogram Instellingen en meer, en vervolgens op Instellingen.
  2. Klik op , het menupictogram Instellingen in de linkerbovenhoek van de pagina.
  3. Selecteer Cookies en sitemachtigingen.
  4. Controleer bij Sitemachtigingen Alle machtigingen of JavaScript is Toegestaan.