Venster - Batchtickets

U kunt selecteren welke taakeigenschappen moeten worden weergegeven op batchtickets. De batchtickets kunnen op verzoek worden afgedrukt of met de gekoppelde afdrukbestanden naar het uitvoerapparaat worden verzonden.

Als u de inhoud van de batchtickets wilt configureren, kunt u kenmerken toevoegen of verwijderen vanuit de lijst Taakeigenschappen. Als u een nieuwe taakeigenschap wilt toevoegen, klikt u op , de knop Een rij onder deze invoegen, en selecteert u een waarde uit het menu. Klik op , de knop Deze rij verwijderen, als u een taakeigenschap wilt verwijderen.

U kunt de volgorde van de taakeigenschappen in de lijst wijzigen. Klik op , de knop Verplaatsen, en versleep de selectie om de positie van een rij te wijzigen.

Klik op Batchticketvoorbeeld om een voorvertoning van het batchticket weer te geven in een internetbrowservenster.

Voor meer informatie, zie Batchticket afdrukken.

U kunt de Batchtickets-configuratie opslaan door op OK te klikken.

Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.