Overzicht

De TotalFlow BatchBuilder Notify Add-on is een Windows Service-toepassing die het TotalFlow BatchBuilder-systeem automatisch op de hoogte stelt als er een taak op een ondersteunde printer is afgedrukt. Als een taak uit een TotalFlow BatchBuilder uitvoer-hotfolder op een ondersteunde printer wordt afgedrukt, wijzigt de toepassing Notify Add-on de taakstatus van het systeem in Afgedrukt.

De toepassing TotalFlow BatchBuilder Notify Add-on is een aparte functie. U moet een aparte licentie aanschaffen om de TotalFlow BatchBuilder Notify Add-on-functie te kunnen gebruiken als de proefversie van het product is verlopen.

De functie TotalFlow BatchBuilder Notify Add-on wordt afzonderlijk geïnstalleerd en u kunt het configureren zodat het met meerdere printers kan worden gebruikt. Als er een taak is afgedrukt op een ondersteunde printer, stuurt de TotalFlow BatchBuilder Notify Add-on een melding naar het TotalFlow BatchBuilder-systeem en wordt de taak gemarkeerd als Afgedrukt.

U kunt de TotalFlow BatchBuilder Notify Add On gebruiken met printers die XML- en SNMP-protocollen ondersteunen en met Infoprint 5000-printers. Er zijn ook aangepaste Add-ons beschikbaar.