De TotalFlow BatchBuilder Notify Add On installeren

Om de TotalFlow BatchBuilderNotify Add On te installeren:

1. Log in bij Windows als beheerder.
  2. Plaats het installatiemedium voor TotalFlow BatchBuilder in het station.
  3. Ga naar de map Setup op de installatieschijf en activeer setup_NotifyAddon_x64.exe voor 64–bits systemen.

Selecteer de installatietaal en klik op OK.

Het dialoogvenster Introductie wordt weergegeven.

4. Klik op Volgend.

Het dialoogvenster Licentieovereenkomst wordt weergegeven.

5. Doe het volgende in het dialoogvenster Licentieovereenkomst:
    1. Lees de licentieovereenkomst.
    2. Klik op Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst.
    3. Klik op Volgend.

Het dialoogvenster Kies een installatiemap wordt weergegeven.

6. Doe het volgende in het dialoogvenster Kies een installatiemap:

Als u de standaard Setup-map accepteert en deze niet bestaat, maakt het installatieprogramma deze map aan.

Voor het wijzigen van de standaard installatiemap klikt u op Kiezen. Ga naar de map waarin u TotalFlow BatchBuilder Notify Add On wilt installeren en klik op OK.

Als u de standaard installatiemap wilt herstellen, klikt u op Standaard map herstellen.

Zorg ervoor dat het installatiepad voor TotalFlow BatchBuilder Notify Add-on alleen tekens bevat van dezelfde codepagina als het besturingssysteem.

Klik op Volgend.

Het dialoogvenster Kies een map voor de snelkoppeling wordt weergegeven.

7. Selecteer waar u de snelkoppelingen naar het product wilt aanmaken:
    In een nieuwe programmagroep
    U kunt de naam van de nieuwe programmagroep bewerken.
    In een bestaande programmagroep
    Selecteer de programmagroep uit de lijst.
    In het startmenu
    Selecteer deze optie als u een snelkoppeling in het startmenu wilt plaatsen.
    Op het bureaublad
    Selecteer deze optie als u de snelkoppeling op het bureaublad wilt plaatsen.
    In de werkbalk Snel starten
    Selecteer deze optie als u de snelkoppeling in de werkbalk 'Snel starten' wilt plaatsen.
    Overige
    Voer het pad in voor de map waarin u de snelkoppeling wilt plaatsen, of klik op Selecteren en selecteer handmatig een map.
    Geen pictogrammen aanmaken
    Selecteer deze optie als u geen enkele snelkoppeling wilt aanmaken.
    Opmerking: Als u pictogrammen voor alle gebruikers wilt aanmaken, vinkt u het selectievakje Pictogrammen voor alle gebruikers aanmaken aan.

Klik op Volgend.

Het dialoogvenster Installatie-overzicht wordt weergegeven.

8. Controleer de informatie in het dialoogvenster Installatie-overzicht en klik op Installeren.

De TotalFlow BatchBuilder Notify Add On-software is geïnstalleerd.

9. In het dialoogvenster Installatie voltooid wordt het installatierapport getoond. Klik op Gereed om de installatieprocedure van TotalFlow BatchBuilder Notify Add On te voltooien.
  10. Configureer de TotalFlow BatchBuilder Notify Add On. Zie DeTotalFlow BatchBuilder Notify Add On configureren.
  11. Start de TotalFlow BatchBuilder Notify Add On-service.

Opmerking: Om de gemaakte wijzigingen in de configuratie-instellingen toe te passen, moet u de TotalFlow BatchBuilder Notify Add On-services opnieuw opstarten.