De gebruiken Installable Options

Configureer de Installable Options afhankelijk van de functies van uw printer. Voor meer informatie over de apparaatmogelijkheden, zie de documentatie van uw printer.

Ga als volgt te werk om de Installable Options te configureren:

1. Selecteer de opties die voor uw printer beschikbaar zijn.
    De Engine is standaard geselecteerd en het verwijst naar de hoofdcomponent van een printer die het afdrukken uitvoert.
    Voorbeelden van installeerbare opties zijn: perforeereenheid, vouweenheid, boekjesfinisher of nietmachine.
  2. Om uw wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop OK.
    Om de functies van uw printer te wijzigen, keert u terug naar het paneel Installable Options en selecteert u de gewenste opties.