Stap 2: Hoofdstukken aanmaken

In deze stap verdeelt u de pagina's in verschillende hoofdstukken. Dit is belangrijk om later in de procedure paginanummers te kunnen instellen.
Stel hoofdstukken overeenkomstig deze tabel in:
Hoofdstuknummer Hoofdstuknaam Eerste pagina van het hoofdstuk
1 Voorwoord Pagina 1
2 Hoofdstuk 1 Eerste pagina van '1. Voorafgaand aan de installatie', pagina 11
3 Hoofdstuk 2 Eerste pagina van '2. Installatie', pagina 15
4 Hoofdstuk 3 Eerste pagina van '3. Opstarten/Afsluiten', pagina 25
  1. Controleer of Lijstweergave is ingeschakeld in de paginalijst.
  2. Beweeg over pagina 1 en klik op Hoofdstuk aanmaken-knop, de knop Hoofdstuk aanmaken.
    Hoofdstuk aanmaken
  3. Klik in het veld Hoofdstuk, verwijder de standaardnaam van het hoofdstuk en voer Voorwoord in.
    Een hoofdstuk hernoemen
  4. Volg de twee vorige stappen om de rest van de hoofdstukken aan te maken en te hernoemen.
Verwijzing: Voor meer informatie over het aanmaken en hernoemen van hoofdstukken, zie Hoofdstukken aanmaken.