Lichttafel spiegelen gebruiken

De functie Lichttafel spiegelen geeft de achterzijde van pagina's gespiegeld weer.
Belangrijk: De optie Lichttafel spiegelen is alleen beschikbaar als de taak is ingesteld om beide zijden van het vel te bedrukken.

Ga als volgt te werk om de functie Lichttafel spiegelen te gebruiken:

1. Klik in de menubalk op Weergeven.
  2. Selecteer Lichttafel spiegelen.
    Weergeven - Lichttafel spiegelen Menu
    • Als de afdrukzijde is ingesteld op Beide zijden (dubbelzijdig), naar boven openen, worden de pagina's verticaal gespiegeld.

• Als de afdrukzijde is ingesteld op Beide zijden (dubbelzijdig), naar links openen of Beide zijden (dubbelzijdig), naar rechts openen, worden de pagina's horizontaal gespiegeld.