Tabbladen knippen, kopiëren en plakken

Ga als volgt te werk om een tabblad te knippen, kopiëren of plakken:
  1. Selecteer het tabblad in de paginalijst.
    • Klik op de Ctrl-toets als u meerdere tabbladen wilt selecteren en klik op elk tabblad dat u wilt selecteren.
    • Om een bereik van tabbladen te selecteren, klikt u op het eerste tabblad in het bereik en houdt u vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u op het laatste tabblad in het bereik klikt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Knippen of Kopiëren in het menu.
  3. Selecteer de doelpagina, klik met de rechtermuisknop en selecteer Plakken.
      Belangrijk:
    • De tabbladen worden vóór de doelpagina geplakt.

• De tabbladen kunnen niet vóór het voorblad of na het achterblad worden geplakt.

• Bestaande tabbladen worden automatisch opgeschoven als er een tabblad wordt geplakt.