Een extern programma gebruiken om documenten met de bestandsindeling Afbeelding-PDF te bewerken

U kunt externe programma's gebruiken om taakpagina's te bewerken, als hun originele indeling Afbeelding-PDF is.
    Belangrijk:
  • U kunt slechts een pagina per keer bewerken in beeldbewerkingsprogramma's. U kunt niet meerdere taakpagina's in een keer selecteren en bewerken.

• Als u pagina's aan een TIFF-afbeeldingsbestand in het bewerkingsprogramma toevoegt, worden alleen de eerste pagina's van het TIFF-bestand in TotalFlow Prep toegepast. Wijzigingen aan de volgende pagina's worden genegeerd.

Ga als volgt te werk om een pagina in een extern programma te bewerken:
  1. Klik met de rechtermuisknop in de paginalijst op de pagina die u wilt bewerken en klik op Originele afbeelding bewerken in het menu.
    U kunt ook de pagina selecteren en op de menubalk op Bewerken Originele afbeelding bewerken klikken.
    Afbeelding bewerken

Het externe programma wordt in een nieuw venster geopend.

2. Bewerk de afbeelding in het externe programma en sla de wijzigingen op met Opslaan.
    Als u de optie Opslaan als... gebruikt, worden de wijzigingen niet op de taak toegepast.
    Belangrijk: Als de resolutie van een afbeeldingsbestand niet wordt opgegeven, stelt TotalFlow Prep de resolutie van de afbeelding automatisch in op 200 dpi. Als u de afbeelding in het externe programma bewerkt, kan er een andere standaardwaarde worden toegepast. Controleer de resolutie van de afbeelding voordat u de afbeelding in het externe programma opslaat. Tenzij u de resolutie van een afbeelding wilt wijzigen, zorg er dan voor dat de resolutie van de afbeelding op 200 dpi is ingesteld.
  3. Klik in TotalFlow Prep, in het dialoogvenster extern programma, op OK om de bewerkingen toe te passen.