Een taak bouwen met de instellingen die in een vooraf ingestelde instelling geregistreerd zijn

U kunt de instellingen die geregistreerd zijn in de vooraf ingestelde instelling toepassen als u een taak aanmaakt met de functie Taak bouwen.
Ga als volgt te werk om een taak te bouwen met de instellingen die in een vooraf ingestelde instelling geregistreerd zijn:
  1. Open TotalFlow Prep en klik op Taak bouwen in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Taak bouwen
    Opmerking: Als er al een taak geopend is in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Taak bouwen om een nieuwe taak op te bouwen.
  2. Voeg in het dialoogvenster Taak bouwen bestanden van uw computer toe of importeer bestanden van een scanner.
    Taak bouwen — Bestanden toevoegen
    • Om bestanden van uw computer toe te voegen, klikt u op Bestanden toevoegen, bladert u naar de bestanden die u wilt toevoegen aan het dialoogvenster Openen, selecteert u deze bestanden en klikt u op Openen.

Als het bestand beveiligd is met een wachtwoord, wordt u verzocht om het wachtwoord in te voeren voordat u het bestand aan de taak kunt toevoegen.

• Om bestanden van een scanner te importeren, selecteert u een compatibele TWAIN-scanner of het Fiery Remote Scan-programma in de lijst met scanners en klikt u op Scannen.

Afhankelijk van de geselecteerde scanner wordt het installatiescherm voor het TWAIN-stuurprogramma of Fiery Remote Scan-programma geopend. Volg de vereiste stappen van het scannerstuurprogramma en wijzig de nodige instellingen.

3. Herhaal de vorige stap om alle bestanden toe te voegen die voor de taak vereist zijn.
  4. Optioneel: Voer alle noodzakelijke aanpassingen aan de lijst met bestanden uit.
    U kunt de bestanden bijvoorbeeld herschikken en opgeven welke pagina's moeten worden opgenomen voor bestanden met meerdere pagina's.
  5. Schakel de optie Vooraf ingestelde instelling toepassen in en selecteer een vooraf ingestelde instelling in de lijst die de instellingen toepast die in de vooraf ingestelde instelling geregistreerd zijn tijdens het aanmaken van de taak.
    Taak bouwen — Vooraf ingestelde instelling toepassen
    Belangrijk: Als de vooraf ingestelde instelling instellingen voor pagina's, paginabereiken, hoofdstukken of hoofdstukbereiken bevatten die ongeldig zijn voor de huidige taak, dan worden deze instellingen gedeeltelijk toegepast op basis van de in de taak beschikbare pagina's en hoofdstukken.
  6. Klik op de knop Aanmaken.
Verwijzing: Voor meer informatie over het opbouwen van taken van bestaande bestanden op uw computer of van gescande bestanden, zie Een nieuwe taak bouwen.