Vellen verwijderen

U kunt vellen verwijderen uit de werkruimte.
Vellen verwijderen:
  1. Selecteer het vel in de Velweergave.
    • Om meerdere vellen te selecteren, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klikt u op ieder vel dat u wilt selecteren.
    • Om een bereik van vellen te selecteren, klikt u op het eerste vel in het bereik en houdt u vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u op het laatste vel in het bereik klikt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen in het menu of druk op de toets Verwijderen.
    Vellen verwijderen
    Opmerking: U kunt ook met uw cursor over een vel gaan en op Vel verwijderen-knop, de knop Vel verwijderen, klikken.
Om een verwijdering ongedaan te maken, klikt u op Ongedaan maken-knop, de knop Ongedaan maken.