De papiercatalogus beheren

De papiercatalogus bevat alle papieren die op de printer gedefinieerd zijn voor de taak en alle aangepaste papieren die lokaal gedefinieerd zijn in TotalFlow Prep. Papieren stellen papier, enveloppen, formulieren, etiketten of transparanten voor waarop taken worden afgedrukt, die u kunt selecteren wanneer u de papiereigenschappen voor taken instelt.
Ga als volgt te werk om de papiercatalogus weer te geven en te beheren:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Papiercatalogus.
    Instellingen Menu — Papiercatalogus
  2. In het scherm Papiercatalogus:
    Papiercatalogus Scherm
    • Klik op de kolomkop om de lijst met papieren in oplopende of aflopende volgorde te sorteren.

De sectie Geplaatst papier geeft het papier weer dat op dat moment in de printerladen is geplaatst. De sectie Volledige catalogus geeft de papiertypen uit de printercatalogus weer die niet in de laden zijn geplaatst en alle aangepaste papiertype die in TotalFlow Prep zijn geregistreerd.

• Kijk in de eerste kolom om te zien of het papiertype afkomstig is uit de printercatalogus, of dat het om een aangepast papiertype gaat. Het aangepaste pictogram Aangepast pictogram wordt naast de aangepaste papieren weergegeven.
    • Klik op Papiercatalogus vernieuwen-knop, de knop Papiercatalogus vernieuwen, om de lijst met papiertypen te vernieuwen die van de printer zijn ontvangen.

De lijst met papiertypen wordt ook automatisch vernieuwd wanneer u een taak opent, de printerinstellingen bewerkt, van printer wisselt in het printerselectiemenu of op Printerinformatie vernieuwen-knop, de knop Printerinformatie vernieuwen, op de menubalk klikt.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.