De lichttafel gebruiken

Met de functie Lichttafel kunt u een stapel pagina's weergeven, bewerken en uitlijnen.

Ga als volgt te werk om de functie Lichttafel te gebruiken:

1. Klik in de menubalk op Weergeven.
  2. Selecteer Lichttafel.
    Weergeven Menu - Lichttafel
  3. U kunt pagina's aan de stapel toevoegen door paginanummers of een paginabereik in te voeren in het veld Pagina's onderaan de werkruimte.
    U kunt bijvoorbeeld 1, 2, 3, 4–10, 14–16 invoeren.
    Lichttafel Weergave
  4. Geef de opties voor Lichttafel op in het menu Instellingen lichttafel onderin de werkruimte.
    Instellingen lichttafel Menu
    • Met Verwijzingspagina kunt u een specifieke pagina toewijzen die zichtbaar blijft, ook als u andere pagina's in de stapel bewerkt en wijzigt.

• Diepte van stapel op lichttafel regelt het aantal gestapelde pagina's dat zichtbaar is in de lichttafel.

• Met Tint van actieve pagina wijzigen kunt u een tint toepassen op de bovenste pagina om deze te onderscheiden van andere pagina's in de stapel.

Belangrijk: De computerprestaties kunnen door het aantal pagina's in een stapel worden beïnvloed. Het duurt mogelijk langer om stapels met veel pagina's te verwerken.