Tussenbladen invoegen

U kunt de afgedrukte vellen van de taak beveiligen door tussenbladen hier tussen in te voegen. U kunt ook op de tussenbladen afdrukken.
Tussenbladen
    Belangrijk:
  • U kunt geen tussenbladen invoegen als de taak een Boekje- of Groeperen - Snelheid-impositie heeft.

• De instellingen van de tussenbladen worden niet in de paginalijst of de werkruimte weergegeven.

• Als een taak met tussenbladen als een PDF-bestand wordt opgeslagen met de functie Opslaan als, worden de tussenbladen niet opgeslagen in het PDF-bestand.

• Als het papierformaat van de tussenbladen afwijkt van het papierformaat van de taak, kunt u geen afwerkingsinstellingen instellen.

Ga als volgt te werk om tussenbladen in te voegen:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Vellen.
    De sectie Tussenbladen openen
  2. Geef in de sectie Tussenbladen de gewenste instellingen op voor het tussenblad van de taak.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Sectie Tussenbladen