Een inhoudkader aanmaken

Met de functie Inhoudkader aanmaken kunt u een specifiek gebied op de pagina definiëren om inhoud te detecteren.
Ga als volgt te werk om de functie Inhoudkader aanmaken te gebruiken:
  1. Klik op de optie Inhoudkader aanmaken in het menu Detectie van inhoud.
    Het menu voor instellingen voor Inhoudsdetectie

Op de pagina wordt een inhoudskader weergegeven met de standaardinstellingen voor de marges die in de Positie inhoudkader zijn ingesteld.

2. Stel de positie van het inhoudskader in.

U kunt de positie van het inhoudskader definiëren door specifieke marges in te voeren in de velden Links, Boven, Rechts of Onder. U kunt ook op een van de blauwe ankers klikken en deze verslepen om de positie van het inhoudskader handmatig aan te passen.

Inhoudskader