Vooraf ingestelde instellingen importeren

U kunt vooraf ingestelde instellingen importeren die als RJP-bestanden zijn geëxporteerd.
    Opmerking:
  • Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

Ga als volgt te werk om een vooraf ingestelde instelling te importeren:
  1. Klik op de menubalk op het menu Vooraf ingestelde instellingen en selecteer Vooraf ingestelde instellingen beheren.
    Vooraf ingestelde instellingen beheren
      Opmerking:
    • U kunt het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren ook openen vanuit Instellingen Vooraf ingestelde instellingen.

2. Klik in het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren op de knop Vooraf ingestelde instellingen importeren.
    Vooraf ingestelde instelling importeren
  3. Blader in het dialoogvenster Openen naar een geëxporteerd RJP-bestand, selecteer het en klik op Openen.
    Als een geïmporteerde vooraf ingestelde instelling dezelfde naam heeft als een van de bestaande vooraf ingestelde instellingen, wordt tussen haakjes een numerieke waarde aan de naam toegevoegd.