Het afgedrukte document vouwen

Als uw printer een vouweenheid heeft, kunt u de vellen van een afgedrukt document vouwen.
Vouwtype
Ga als volgt te werk om de vouwopties op te geven:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Afwerking.
  2. Selecteer in het venster Afwerking een van de vouwopties, die beschikbaar zijn onder Vouwen.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Verwijzing: Voor meer informatie over geschikte papierformaten en -dikten raadpleegt u de documentatie voor de printer en de papiervouweenheid.