Het afgedrukte document inbinden

Als uw printer een binder heeft, kunt u de vellen van het document inbinden.

Met een Ring Binder kunt u ringbanden langs de inbindrand aanbrengen.

Ringband maken

Met een Perfect Binder kunt u de vellen van het document in een voor-/achterblad plaatsen en het geheel vastlijmen.

Perfect binden
    Belangrijk:
  • Om Perfect Binding toe te passen, moeten de instellingen Richting en Afdrukzijde als volgt worden geconfigureerd:

• Als Richting Staand is, moet de instelling voor Afdrukzijde Voorzijde (enkelzijdig), naar links openen, Beide zijden (dubbelzijdig), naar links openen, Voorzijde (enkelzijdig), naar rechts openen of Beide zijden (dubbelzijdig), naar rechts openen zijn.

• Als Richting Liggend is, moet de instelling voor Afdrukzijde Voorzijde (enkelzijdig), naar boven openen of Beide zijden (dubbelzijdig), naar boven openen zijn.

Ga als volgt te werk om de inbindinstellingen in te stellen:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Afwerking.
  2. Selecteer in het venster Afwerking een van de inbindopties, die beschikbaar zijn onder Inbinden.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Verwijzing: Voor meer informatie over geschikte papierformaten en -dikten raadpleegt u de documentatie voor de printer en de binder.