Stap 11: Voorvertoning van de uitvoer bekijken en het document afdrukken

In deze stap gaat u een voorvertoning van de uitvoer bekijken, om te controleren of de gespecificeerde instellingen correct zijn toegepast. Vervolgens gaat u het document afdrukken.
  1. Klik op Lezerweergave-knop, de knop Lezerweergave, in de rechterhoek van de werkruimte.
  2. Klik op de buitenste rand van de pagina's of gebruik Vorige pagina-knop, de knop Vorige pagina, en Volgende pagina-knop, de knop Volgende pagina, om door de taak te navigeren en de uitvoer te controleren.
    Controleer of deze instellingen correct zijn toegepast:
    • Tekst invoegen
    • Afbeelding invoegen
    • Afbeelding verwijderen
    • Impositie
    • Paginanummering
    • Tabbladen invoegen (alleen boekje [A])
    • Afwerking
  3. Klik op Afdrukken-knop, de Afdrukken-knop.
    Voorvertoning van taken bekijken en afdrukken