Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep

U kunt de browserversie van TotalFlow Prep openen vanuit TotalFlow Production Manager of vanuit TotalFlow Print Server. Nadat u klaar bent met het bewerken van de taak, kunt u deze opslaan en naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server terugsturen.
    Belangrijk:
  • Sommige functies van TotalFlow Prep zijn niet beschikbaar in de browserversie.
  • TotalFlow Production Manager moet op dezelfde computer zijn geïnstalleerd als TotalFlow Prep.
  • Wanneer u een taak bewerkt in TotalFlow Production Manager, worden bepaalde instellingen toegepast op het PDF-bestand. Deze instellingen worden niet weergegeven in het JDF-taakticket. Als bijvoorbeeld vier pagina's zijn gerangschikt op een vel, wordt er een 4-op-1 PDF-bestand aangemaakt en wordt X-op-1 in het JDF-ticket aangegeven. Als gevolg hiervan worden, wanneer u de taak in TotalFlow Production Manager bekijkt of wanneer u de taak weer in de browserversie van TotalFlow Prep bewerkt, de instellingen in het PDF-bestand weergegeven, maar niet in de taakeigenschappen.
Ga als volgt te werk om een taak in de browserversie van TotalFlow Prep te bewerken en op te slaan:
  1. Zorg ervoor dat TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server is geconfigureerd om de browserversie van TotalFlow Prep te gebruiken voor het bewerken van taken.
    Voor meer informatie, zie de documentatie voor TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server.
  2. Zoek in TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server de taak die u wilt bewerken en open de taak vervolgens in de browserversie van TotalFlow Prep.
    Voor meer informatie, zie de documentatie voor TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server.
  3. Bewerk de taak.
    Een taak bewerken in de browserversie
    Voor meer informatie over de instellingen voor taakbewerking, zie Taken bewerken.
  4. Sla de wijzigingen in de taak op en stuur de taak terug naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server:
    • Wanneer u een taak bewerkt vanuit TotalFlow Production Manager, klik dan op Bestand en selecteer een van de volgende opties:
      • Opslaan en doorgaan: Hiermee worden de wijzigingen in de taak opgeslagen en wordt de taak terug naar TotalFlow Production Manager gestuurd om te worden verwerkt.

• Opslaan en vasthouden: Hiermee slaat u de wijzigingen in de taak op en stopt u de taak in de huidige workflowactiviteit. U kunt op een later moment de taak weer bewerken of opgeven in TotalFlow Production Manager wanneer u de verwerking wilt voortzetten.

• Opslaan als PDF en doorgaan: Hiermee worden de wijzigingen in de taak opgeslagen en wordt de taak terug naar TotalFlow Production Manager gestuurd om te worden verwerkt. Om voor een correcte verwerking te zorgen, zijn sommige taakinstellingen uit het taakticket verwijderd en toegepast in het PDF-bestand. Als u de taak in TotalFlow Production Manager bekijkt, verschijnen deze instellingen in het PDF-bestand, maar niet in de taakeigenschappen.

• Opslaan als PDF en vasthouden: Hiermee slaat u de wijzigingen in de taak op en stopt u de taak in de huidige workflowactiviteit. U kunt op een later moment de taak weer bewerken of opgeven in TotalFlow Production Manager wanneer u de verwerking wilt voortzetten. Om voor een correcte verwerking te zorgen, zijn sommige taakinstellingen uit het taakticket verwijderd en toegepast in het PDF-bestand. Als u de taak opnieuw in TotalFlow Prep bewerkt, verschijnen deze instellingen in het PDF-bestand, maar niet in de taakeigenschappen.

Een taak in de browserversie opslaan
    • Als u een taak bewerkt vanuit TotalFlow Print Server, klikt u op Bestand Opslaan en afsluiten. Een taak in de browserversie opslaan