Aangepaste papieren verwijderen

U kunt aangepaste papieren die u niet meer gebruikt verwijderen.
Belangrijk: Als u een aangepast papier verwijdert dat momenteel in gebruik is, wordt in plaats van het originele aangepaste papier een papier met de eigenschappen van het verwijderde aangepaste papier ingesteld.
Ga als volgt te werk als om aangepast papier te verwijderen:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Papiercatalogus.
  2. Klik op het scherm Papiercatalogus op Verwijderen-knop, de knop Verwijderen, naast het aangepaste papier dat u wilt verwijderen.
    Papiercatalogus Scherm — Papier verwijderen
    Opmerking: Het aangepaste pictogram Aangepast pictogram wordt naast de aangepaste papieren weergegeven, zodat u ze gemakkelijk kunt identificeren.