Pagina's draaien

U kunt pagina's draaien met behulp van Pagina 180° draaien, Pagina 90° rechtsom draaien of Pagina 90° linksom draaien.
Pagina's draaien:
  1. Selecteer de doelpagina's in de paginalijst.
    • Om meerdere pagina's te selecteren, houdt u de Ctrl-knop ingedrukt en klikt u op iedere pagina die u wilt selecteren.
    • Om een paginabereik te selecteren, klikt u op de eerste pagina in het bereik en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste pagina in het bereik klikt.
    • Om alle pagina's te selecteren, klikt u op een van de pagina's en drukt u op Ctrl+A.
  2. Klik op de werkbalk op Hulpmiddel Pagina draaien-knop, de knop Hulpmiddel Pagina draaien, en maak dan een keuze uit de beschikbare opties voor draaien. De pagina's worden gedraaid op basis van hun huidige richting.
      Opmerking:
    • Pagina 180° draaien is beschikbaar voor pagina's die kunnen worden gedraaid.

• Pagina 90° rechtsom draaien en Pagina 90° linksom draaien zijn alleen beschikbaar wanneer de impositie is ingesteld op Groeperen - Uniek of Groeperen - Herhalen.