Aangepaste papieren bewerken

U kunt de instellingen van een geregistreerd aangepast papier wijzigen.
    Belangrijk:
  • Om geregistreerd aangepast papier af te drukken, moet u hetzelfde papier ook op de printer registreren. Voor meer informatie, zie de documentatie van de printer.

• U kunt alleen de instellingen van een aangepast papier bewerken. Om andere papieren te wijzigen, moeten er wijzigingen in de papiercatalogus van de printer worden aangebracht.

• Als u een aangepast papier aanpast dat momenteel in gebruik is, wordt in plaats van het originele aangepaste papier een papier met de eigenschappen van het gewijzigde aangepaste papier ingesteld.

Ga als volgt te werk om de instellingen van een aangepast papier te wijzigen:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Papiercatalogus.
  2. Klik in het scherm Papiercatalogus op Bewerken-knop, de knop Bewerken, naast het aangepaste papier dat u wilt wijzigen.
    Papiercatalogus Scherm — Papier bewerken
    Opmerking: Het aangepaste pictogram Aangepast pictogram wordt naast de aangepaste papieren weergegeven, zodat u ze gemakkelijk kunt identificeren.
  3. Wijzig overeenkomstig de instellingen in het scherm Papier bijwerken.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Papier bijwerken Scherm
  4. Klik op Bijwerken.