Normale impositie instellen

Als u het normale impositietype voor de taak selecteert, worden de pagina's in volgorde afgedrukt, een per vel. U kunt diverse instellingen configureren, inclusief de afdrukzijde, afdrukrichting, vergroting/verkleining, afwerkingsformaat, bijsnijdmarkeringen, beeldverschuiving, beeldpositionering, en beeldverplaatsing.
Ga als volgt te werk om een normale impositie te specificeren:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opmaken.
  2. Klik Opmaken op het paneel Normaal.
    Venster Normale impositie
  3. Configureer de instellingen die beschikbaar zijn in het deelvenster Normaal.