Inserts knippen, kopiëren en plakken

Ga als volgt te werk om inserts te knippen, te kopiëren en te plakken:
  1. Selecteer de insert in de paginalijst of in Velweergave.
    • Klik op de Ctrl-toets als u meerdere inserts wilt selecteren en klik op elke insert die u wilt selecteren.
    • Om een bereik van inserts te selecteren, klikt u op de eerste insert in het bereik en houdt u vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste insert in het bereik klikt.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Knippen of Kopiëren in het menu.
  3. Selecteer de doelpagina of het doelvel, klik met de rechtermuisknop en selecteer Plakken.
      Opmerking:
    • De inserts worden voor de doelpagina of het doelvel geplakt.
    • U kunt inserts niet voor het voorblad of na het achterblad plakken.
    • U kunt geen inserts plakken voor een tussenvoegvel dat aan het begin van een hoofdstuk is gepositioneerd, of na een tussenvoegvel dat aan het einde van een hoofdstuk is gepositioneerd.
    • U kunt geen inserts tussen twee ingevoegde tabbladen plakken.