RICOH TotalFlow Prep

Met TotalFlow Prep kunt u gescande papieren documenten en elektronische bestanden bewerken en vervolgens de gegevens aanmaken en uitvoeren om af te drukken. De belangrijkste functies van deze toepassing zijn: documenten combineren, scheve documenten rechtzetten, een geselecteerd gebied van een document verplaatsen, bewerkingen op meerdere pagina's toepassen, boekjes maken, vellen invoegen, documenten afdrukken met inbind- en vouwinstellingen.

Dit informatiecentrum bevat onderwerpen die u meer leren over (het gebruik van) TotalFlow Prep. Om een onderwerp te openen, selecteert u het onderwerp in de inhoudstructuur in het linkerdeelvenster.

De publicaties over TotalFlow Prep zijn ook beschikbaar als PDF. Klik op de koppeling om het PDF-bestand te openen: