RICOH TotalFlow Prep

Met TotalFlow Prep kunt u gescande papieren documenten en elektronische bestanden bewerken en vervolgens de gegevens aanmaken en uitvoeren om af te drukken. De belangrijkste functies van deze toepassing zijn: documenten combineren, scheve documenten rechtzetten, een geselecteerd gebied van een document verplaatsen, bewerkingen op meerdere pagina's toepassen, boekjes maken, vellen invoegen, documenten afdrukken met inbind- en vouwinstellingen.

Dit informatiecentrum bevat onderwerpen die u meer leren over (het gebruik van) TotalFlow Prep. De meeste informatie is beschikbaar in PDF- en HTML-formaat.

Opmerking: Als u een PDF-versie van een boek op een nieuw tabblad wilt openen, klikt u op de PDF-link achter de titel van het boek in de onderstaande lijst.

Een onderwerp of boek in HTML-indeling op dit tabblad openen:

• Gebruik de inhoudsopgave om het onderwerp te vinden dat u wilt lezen en klik op de titel.
  • Klik op de HTML-link achter de boektitel in de onderstaande lijst.

• Installatiehandleiding PDF HTML
  • Gebruikershandleiding PDF HTML
  • Softwarelicentieovereenkomsten HTML