Stap 1: Een taak vanuit de oefenbestanden creëren

In deze stap creëert u een taak uit de oefenbestanden (1_2_A.pdf, 3_5_4.tif).
  1. Klik op Nieuwe taak aanmaken in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Nieuwe taak aanmaken
    Opmerking: Als er al een taak geopend is in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Nieuwe taak aanmaken om een nieuwe taak aan te maken.
  2. Ga in het dialoogvenster Openen naar de map samples, houd de Ctrl-toets ingedrukt en selecteer 1_2_A.pdf en 3_5_4.tif en klik dan op Openen.
    Dialoogvenster openen
Verwijzing: Voor meer informatie over het aanmaken van taken, zie Taken voorbereiden.