Vellen selecteren

U kunt vellen in de werkruimte selecteren.
U kunt als volgt vellen selecteren:
  1. Zorg ervoor dat Sheet view is ingeschakeld in de werkruimte.
  2. Selecteer met een van deze methoden de vellen:
    • Klik op de miniatuurweergave van het vel, om één vel te selecteren.
      Vellen selecteren
    • Om meerdere vellen te selecteren, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klikt u op ieder vel dat u wilt selecteren.
    • Om een bereik van vellen te selecteren, klikt u op het eerste vel in het bereik en houdt u vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u op het laatste vel in het bereik klikt.
    • Om alle vellen te selecteren, klikt u ergens in de werkruimte en drukt u op Ctrl+A, of u klikt met de rechtermuisknop op een willekeurig vel en kiest u Select all.
    • Om alle vellen te selecteren die hetzelfde papierformaat, papiertype en dezelfde papierkleur hebben als een specifiek vel, moet u met de rechtermuisknop op het vel klikken en Select Sheets like this one kiezen.
    • Als u alle oneven of even vellen wilt selecteren voor taken die zo zijn ingesteld dat alleen de voorzijde van het vel wordt bedrukt, klikt u met de rechtermuisknop op een willekeurig vel en kiest u Select Odd sheets of Select Even sheets.
    • Om alle vellen te selecteren waarop objecten in eender welke kleur staan, klikt u met de rechtermuisknop op een willekeurig vel en kiest u Select Color sheets
    • Om alle vellen te selecteren waarop uitzonderingen qua papier, kleur, afdrukzijde of nieten moeten worden toegepast, moet u met de rechtermuisknop op een willekeurig vel klikken en Select Sheet exceptions kiezen.
    • Om alle tabbladen te selecteren, klikt u met de rechtermuisknop op een willekeurig vel en kiest u Select Tab sheets.
    • Om de huidige selectie om te keren, klikt u met de rechtermuisknop op een geselecteerd vel en kiest u Select Invert selection. Alle eerder geselecteerde vellen worden gedeselecteerd en in plaats daarvan worden alle overige vellen in de taak geselecteerd.
    Opmerking: Als u een of meerdere vellen in de werkruimte selecteert, worden alle overeenkomstige pagina's in de paginalijst ook geselecteerd.