De installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma handmatig ongedaan maken

Ga als volgt te werk om de installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma ongedaan te maken:
  1. Ga naar Configuratiescherm Apparaten en printers.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PDF en selecteer Apparaat verwijderen.
  3. Klik in het dialoogvenster op Ja om te bevestigen.
Opmerking: Afhankelijk van het besturingssysteem worden TotalFlow PDF en Adobe PDF mogelijk weergegeven als één item in het venster Apparaten en printers; ofwel als TotalFlow PDF of als Adobe PDF. Als u in dit geval de installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma ongedaan wilt maken, moet u met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PDF of Adobe PDF klikken en Afdrukwachtrij verwijderen TotalFlow PDF selecteren.